Täältä tulee ensimmäinen artikkeli. Käsitellään 2-divaria ja juokkueista oma joukkueeni Toholammin Urheilijat.
 
Heti ensi käsittelyyn voin sanoa että Tu ei lähde kuvittelemaan ruusuista ensimmäistä kautta, mutta
kesän valmistelevat harjoittelut on tehty huolella. Valmentajan  ja pelaajien mukaan meno treeneissä on
ollut koko ajan semmoista joka näyttää ihan oikealta salibandyltä. Kesätreeneissä on pyörinyt sopivasti
porukkaa mutta osan pelaajista kesäkausi on mennyt työn parissa, niinku varmasti monissa muissakin joukkueissa tuppaa kesällä käymään. Harjoitusten vedosta pääosin vastuun on kantanu VALMENTAJA Petteri Toivola, mutta myös Harri Keskisipilä on tuonnut tietämystään Tu:n reeneihin. Toivolan kohdalla painotin sanaa valmentaja,kun kaikenmoista huhua on pyörinyt. Tällä hetkellä mennään ainakin niin että Toivola valmentaa TU:ta mutta pelaa Blue Foxissa. Mutta kuka tietää mitä tapahtuu jos fila-paita kutsuu tarpeeksi monesti, riittääkö Toivolan hermo istua penkillä kun tietää että Tu:ssa olisi pelipaikka.
 
Pelaajistosta sen verran että tärkein täsmähankinta on Harri Keskisipilä. Liigassa ihan hyvät tehot 
napsinu voimahyökkääjä olisi kelvannut Foxeihinki, mutta Keskisipilä päätti tulla Tu:seen. Mielenkiintoisin
kysymys on millä paikalla Toivola Harria peluuttaa, oma mielipiteeni varsinkin Viinamäen lähdön jälkeen
on se että Harrin paikka on hyökkäämässä. Mutta Harrin monipuolisuus on todella hyvä vahvuus, joten Harria voi tarvittaessa käyttää siis millä paikalla tahansa. Harri tulee varmasti olemaan sarjan parhaimpia ylivoima pelotteita. Nyt kun päästiin puhumaan pelotteista, niin Tu:n takalinjoille on ollut tarjolla semmoista pyssyä, että allekirjoittanutkaan ei ole koskaan nähnyt yhtä lujaa vetoa. Kyseessä siis Sieviläinen Hannu Torvikoski, itseasiassa kiinnostus on ollut enemmän Tu:n puolelta, ja Hannu on 
sanonut vielä miettivänsä tilannetta. Todella kovaa pelaava jäntevä Hannu olisi niin täsmähankita
Tu:n ehkä hiukan "mikkihiiri" puolustukseen. Lisää laajuutta puolustus rinkiin tuo Toholampilais
syntyinen Jussi Syri joka siirtyy 3.divaria pelaavasta PT94:sta Puolustukseen Tu on mahdollisesti saamassa vielä  lisää voimaa, kokemusta ja kylmäpäisyyttä mutta tämä asia on vielä niin epävarma että turhaan  alkaa nimiä sanomaan. Itse henkilökohtaisesti olen viettänyt treenien suhteen aktiivisimman kesän, ja tosissani lähden taistelemaan pelipaikasta Tu:n alakerrassa, jos syksyllä pohjanmaalla päin olen.
 
Maalivahti tilanne varmasti mietityttää monia, tai monen mielestä ensi kaudella Tu:n akileenkantapää
tulee olemaan tolppien välissä. Oma joukkue luottaa 100% Kaksikkoon Toivola ja Ruuttula. Pojat ovat
olleet kesän ahkerimpia reenaajia ja se näkyy myös varmempien otteiden muodossa. Se kumpi on ykkönen ja kumpi on kakkonen on valmentajan päätettävissä.
 
Lopettavia/lähteviä pelaajia on muutama. Vielä parilla on tilanne auki mitä tekee. Jarno Välikankaan kiireiset
työt ja syksyn hirvenmetsästys vie niin paljon aikaa, että Jarno ei ole oikeen mitään päättänyt, ja jos
Jarno päättää vetäytyä sivuun, on se iso menetys Tu:lle. Mutta henkilökohtaisesti uskon ja toivon että Jarno löytää aikaa ja kipinän jatkaa vielä loistokasta uraansa. 
 
Mitä Tu tavoittelee, tai mitä on juomahemmon veikkaukset Tu:n sijoituksesta ensi kaudella. Turha on lähteä kuuta taivaalta tavoitteleen, mutta uskon että jos jokaisessa pelissä jokainen pelaaja antaa kaikkensa niin mahdollisuuksia pitäisi olla härnäämään ihan jokaista sarjan joukkuetta. Tu:lla on mahdollisuuksia rakentaa 3 hyvää hyökkäävää kenttää, tai pari hyökkäävää kenttää ja ns. 3.kentän joka juoksee vastustajat solmuun. Lupaan ja tiedän että Tu tulee aiheuttamaan paljon keskustelua alueen säbäpiireissä tällä kaudella.
 
Pelaajat joita seurata:
 
Harri Keskisipilä: Kuinka suuri onkaan Harrin vaikutus koko joukkueeseen, mimmoiset tehot pystyy tekemään
Valtteri Toivola: Joukkueen kapteeni ja tärkein joukkue pelaaja pääsee ensimmäistä kertaa koittamaan 2-divarin vauhtia, ja varmasti pysyy mukana. Tehoja odotettavissa tälläkin sarjatasolla
Jan Kirsilä: Kesä mennyt fysiikkaa reenatessa, mutta se ei ole vienyt kaverin taitoja minnekkään. Odottevissa kylmäpäisiä ratkaisuja, ja hyvä määrä pisteitä.
Jani Korkiakangas: Korkkiksen alku kesä meni Kotkassa, ja reenaus jäi vähälle. Nyt kaveri on kasvatellut kuntoa ja odotettavissa samanlaisia otteita mitä muissakin sarjatasoilla Korkki on pystynyt esittämään
Tuomas Määttälä. Tuomas tekee paluun 2-divarikentille, ja jatkaa varmasti siitä mihin on jäänyt.
 
 
Seuraava ennako tulee ensi viikolla, ja joukkue on SB Vaasa. Heitelkää tämän artikkelin kommenteihin ideoita mistä vois SB vaasa artikkelissa kirjotella. Mulla on jo alustava pohja sille jutulle, ja jutusta varmasti tulee provosoiva ;) Nimimerkillä "SB Vaasalaisten kanssa aina on niin kiva pelata"