Seinäjoen toisiksi paras salibandyjoukkue on vuodesta vuoteen keikkunut 2-divarin keskikastissa, mutta viime kausi oli jo selvä harppaus kohti parempia sijoituksia. Oma käsitykseni Sisusta on ollut aina se että joukkue on täynnä SPV:en entisiä junnuja joiden rahkeet/into ei riittäneet enenpään, Urheilullisia voimakkaita kavereita jotka osaavat pelata kovaa. Eli suoraan sanottuna todella v*ttumainen joukkue pelata vastaan. Kaudelle 11-12 joukkue on vahvistunut edelliseltä kaudelta tosi paljon, joka pelipaikalle on tullut uusia hyviä vahvistukia ja tämä tekee omasta mielestäni Sisu:sta kanditaatin taistelemaan lohkon kärkipaikasta.
 
Viime kauden joukkueesta ei ole ns "runkopelaajia" lähtenyt, paitsi maalivahti osasto koki täydellisen uudistuksen kun Viitala ja Nieminen vaihtoivat maisemaa. Tilalle tuli Jussi Rahko, joka tulee olemaan yksi sarjan parhaita maalivahteja, jos ei jostain syystä joudu pukemaan "paremman" Seinäjoen joukkueen pelipaitaa päällensä. Rahko pelasi siis jo alku syksyn treenipelejä SPV:n paidassa, ja aina pieni mahdollisuus on että loukkaantumisten myötä SPV saattaa kutsua. Kenttäpelaajista Sisu:n riveistä maisemaa vaihtoivat Kotkaniemi, Ketola  ja Finni: Tilalle tulleiden pelaajien lista onkin sitten vähän nimekkäämpää kun Marko Viinikainen tuli divarista vahvistamaan Sisun alakertaa, Janne Hankkio SPV:stä ja Limingan Niittomiesten viime kauden paras pistemies Tuomas Haapalainen siirtyy Sisun riveihin. Myös alakertaan tekee paluun Toni Kivistö joka viime kauden joutui jättämään väliin ikävän loukkaantumisen vuoksi.
 
Maalivahti peli Sisulla tulee siis olemaan tällä kaudella paremassa uomassa kuin koskaan jos Rahko pysyy kunnossa. Puolustus pelaamiseen on saatu vahvistusta ja tulee varmasti olemaan yksi sarjan luotettavimmista alakerroista. Marko Viinikainen tuo varmuutta ja kokemusta alakertaan niin puolustus kuin hyökkäys velvoitteissa. Juho Väisäsen lähtö alakerrasta oli iso kolaus Sisulle, Väisänen pukee päällensä ens kaudella SPV/Foxien pelipaidan, ja koittaa siipiään liiga ympyröissä. 
 
Hyökkäyksessä Sisu:n kovaan kaartiin (Rintajaskari, Rajala, Lehtolainen ja Koivuniemi) mukaan liittyy vielä Janne Hankkio ja Tuomas Haapalainen. Todellakaan mistään ylijäämä pelaajista ei ole kyse. Jokainen alueella vähänki säbää lätkinyt tietää Hankkion, mutta Haapalainen on vähän uudenpi tuttavuus. -90 syntynyt Haapalinen oli viime kaudella Limingan 2-divari porukan pistepörssin kärkipäässä, joten todella hyvän vahvistuksen Sisu saa Haapalaisesta. 
 
Viime kauden murheen kryyniin ylivoimaan (Paras pistemies ylivoimalla koko kaudella 2+1) Lupailee valmentaja Mikko Vasanko parannusta, kyselin Mikolta miten meinasivat ylivoimaa parantaa ja vastaus oli sanasta sanaan seuraavanlainen: "meinataan parantaa ainakin siten, ettei mee joka yv:llä omiin!"
 
Yhteenveto lyhyesti: Sisu saa tälle kaudelle ehkä parhaan nipun koskaan ja varmasti tulee keikkumaan kärkipäässä, ellei jopa ole vahvin ennakkosuosikki kauden alussa yhdessä Nurmon Jymyn kanssa.
 
Pelaajat joita seurata:
 
Koivuniemi: Jatkuuko maalintekijän vire?
Hankkio/Haapalainen: Miten uudet hyökkääjä vahvistukset tulevat dominoimaan kentällä?
Viinikainen: Divari pakki, tuleeko olemaan "uuden" Sisu:n johtava alakerran pelaaja?
Rahko: Ovatko otteet niin hyvät että Seinäjoen ykkösseura kaappaa riveihinsä?
Rinta-Jaskari: Onko tämä kausi muutenkin tehokkaan pelaajan paras pisteiden valossa?